Kent

Jahaja, era färskingar...antar att det är dags för en liten update.
Jag har legat sjuk
sen USA-matchen, det var inte aaaaaaaaalls för nice! Men börjar känna mig riktigt fräsch nu, så hoppas jag kan träna imorgon inför helgens matcher.

I torsdags den 5:e November skulle det varit lasse för min del, men eftersom att jag var bortrest hela förra veckan så låg bara min biljett hemma utan någon som helst framtid...fram tills att jag fick höra att konserten var inställd pga någon i bandet gått i blivit sjuk, dålig tur man har då?!
Två konserter blev inställda, de valde därför att lägga en spelning på hovet 14/12, turnéavslutning! Dålig fest det blir då?! Underbart...


Mycket har hänt för mina gubbar i kent också
, Albumrelease+releaseparty+spelning i New York.

Efter det förra albumet "Tillbaka till samtiden" så tvekade jag starkt på om deras musik kommer låta riktigt jävla bra igen, förväntningarna inför det kommande albumet var alltså aningen mindre än vid tidigare albumsläpp.

Hela grejen kändes helt annorlunda den här gången, Singelöverraskingen som kom mitt i natten, kommande livesändning från premiärspelningen i NY, och deras något gladare attityd i media (!?)

Jaja, varför inte? Alltid värt att testa nya saker...just nu känns hela grejen som en succé?
Vet inte om dem har gjort bättre musik någonsin!
Sist jag kände "Wow, det här låter ballt.." var 2005, när "Du och Jag Döden" kom.
Sist jag knappt kunde sitta still var 2002 när "Vapen&Ammunition" kom.

Idag är det 2009, och jag kan knappt låta bli att gunga med när jag hör dem nya tunga techno-beaten tillsammans med alla fint klingande gitarrer, från akustiska till överstyrda elgitarrer.
Ingenting är sig likt, men ändå låter det som kent ska.
Nya genialiska hit-melodier som skulle få vilken
kropp som helst att börja röra sig i takt med musiken.

Vi får se hur det blir, men de nya låtarna skulle få Globen att rulla ett varv runt jorden, de skulle vända hela dansgolv rätt upp och ner, och samtidigt skulle texterna sätta spår i hundratusentals hjärtan.

 


Röd

Tjeeeeeeeena, den här underbaringen har äntligen kommit, och fy bövelen vad vackert den låter!


Möter usa ikväll, antar att vi hörs senare.


RSS 2.0