fågellåten



Har inte skrivit så jäkla mycket på de senaste inläggen, det är enbart för att jag inte har nåt att klaga på! Istället så bjuder jag på ett helt gäng godbitar, tex den här finingen, gamle nelly för hela 10 år sedan. Ruggiga sommarvibbar.


Trött

Fasen så trött jag är nu, en timmas sömn väntar.
Sen är det dags för spel igen.
Sen sömn.
Sen spel.

Här har ni lars w, under den tiden då hans hår var svart


har kul här, kul kul här

det var riktigt jävla kul där ute idag, love life.

så, här har nirå.


dadadaaaa

haaaaaaaappppppppppppyyyyyyyyyyyyyyyy


Swing it for the fans

Ni anar inte vilken jävla dag det här har varit.
Började med fys 9.00, det var iofs jävligt kul.
Men klockan två möttes vi igen, i en park downtown Regina.
Vi hade kul, spelade amerikans fotboll, baseball, handboll.
Vi snackade känslor.
Vi snackade om ett nytt år.
Nya möjligheter.
Det var en jäkligt mysig teamday.
Grejen var ju den att temperaturen gick över 35 grader.
Det känns inte riktigt som att september är runt hörnet.
I alla fall inte om man är en swed.
Nu ligger jag i alla fall i sängen.
Så jävla skönt.
Träning 9.00 imorgon.

Snacka om att ett gäng sköna minnen ploppade upp idag när jag satt och tänkte på fotboll, på den gamla goda tiden. Det finns så jäkla mycket att skriva! Förstår inte hur man kan börja att minnas helt plötsligt.
God natt på er

Ozzy The Dog

Sitter å äter frulle i köket på övervåningen, mina billets har precis åkt till jobbet.

Hunden ozzy, en bastant varg på 7 år, är den enda som gör mig sällskap just nu.
Men han har rätt konstiga vanor, istället för att stå vid sin matskål och käka sin frulle så fyller han munnen, springer till soffan vid fönstret i vardagsrummet, lägger sig där och äter. Sen håller han på sådär tills skålen är tom, det blir väl närmare en tio rundor. Han är en supergosig vovve.

För övrigt vill jag bara meddela er om att det är 33 sköna grader i skuggan idag...


Murray Golf Course

Sådärja!
Ännu en golfbana spelad, den tredje på amerikansk mark.
Men det hela började hyfsat illa när halva gänget stod på en golfbana, och halva gänget var på en annan golfbana...tack vare våra supersnabba bilar så räddade vi upp situationen (dock hann klockan ticka förbi 18.00 så vi fick inga jäkla golfbilar).
Hur som helst så var det en jäkla fin bana, och det surras om att det är dags igen imorgon.
herregud, jag har spelat mer golf den här veckan än vad jag har gjort på en hel månad i sommar.

Efter ett antal hål så skulle vi röra oss hemåt, och som vanligt åkte jag med weals. Den här gången blev det dock en rysare. Vi kan inte ha haft mycket bensin kvar? Mätarn stod på empty när vi åkte ut ur staden, och vi klarade oss till och med tillbaka.

Så jag kom hem, renee började att laga mat, och jag tog en dusch.
Jag förstår inte hur de kan vara så vänliga, tänk bara på vilket krig det kan bli om vem som ska laga mat hemma. Här kom jag liksom hem, frågade robert vad det fanns för mat. Han svarade nåt liknande med "Jag vet inte, men jag har en fru som kan göra det mesta, vad vill du ha?".

Vi satt kvar rätt länge efter att jag ätit klart och pratade. Jag visade dem lite bilder från stockholm, livebilder från webbkameror.se (hehe). Det första de kommenterade var hur mycket vatten det finns i stockholm, det är väl inte direkt det första jag lägger märke till. Vi hade i alla fall en trevlig stund, pratade nästan bara om sverige.
Känner man sig det minsta ensam så är det bara att ta ett surr med, det är verkligen super.

Nu, äntligen, ligger jag i sängen. 09.00 am är det dags för lagets första träning, det ser jag fram emot. Men det jag ser fram emot just nu är en härlig natts sömn. Månen lyser för fullt, hoppas på ett gäng sköna drömmar!

Puss från mig

segt

Tiden går ganska långsamt just nu...bara går och väntar.
Jag längtar så in i helvete till säsongsstart.
Imorgon träffas i alla fall laget för lite fys, sen på fredag går vi på is....nya prylar.
Hade varit skönt om jag hade haft en bil tillgänglig så att man kunde glida lite, men icke.
Tror inte ens att jag skulle hitta tillbaka hem. Det jag vet är att man åker west Rink Ave, där tar man vänster direkt efter järnvägen.  Sen där nånstans bor jag på Bruton Place 42. 
Ikväll då? Golf antar jag, med en laxing i potten...nåt sånt. 
Men som sagt, lite segt, vill komma igång.

                       
Det här är i alla fall min vän jonis_aik, han har ny pc, en laptop.
Så nu för tiden kan vi prata i telefon och se på varandra, som om det vore irl.
Imorgon börjar han klockan 12, vilket betyder att han kan gå upp vid 10
och tare jäkligt cool.


Mysbesök på skype

Har precis haft besök av de här tjejerna + den nye familjemedlemen.
Besöket varade i över två timmar och de är jag glad för, tack som fan skype!


<3


webbkameror.se

gick in på webbkameror.se och kollade en live-kamera på pingvinerna i kolmården,meeeeen...de tog 1 minut sen hade de gömt sig.

Hoppas på att få gå på is en sväng imorgon...vi har sex stycken rinkar (!) nere på på området, det är mer än vad som finns i hela stockholm. Nästan i alla fall. Har ju lite nya prylar som behöver köras in, handskarna tex. Stenhårda, men rätt snygga.
Sen skall det beställas klubbor, det står mellan två heta modeller.
...och sen kostym.
...och sen telefon.
.........................

Nu blir jag i alla fall upphämtad av två killar i laget, vi ska hem till myles bell och tare soft helt enkelt...

Nya prylar

God morgon!
För andra gången somnade jag med datorn i sängen...jag har inte sett klart en enda film sen jag kom hit.
Gårdagen var rätt spännande, vi åkte iväg till en farm, en äkta amerikans farm. Ja ni vet, med djur och sköna odlingar.
Deras kor var helt underbara, de var så brutalt sociala. De hade fyra hundar, den första hette Whiskey, han som alltid skulle vara i centrum. Sen hade vi björnen, oh my gosh säger jag bara...han såg ut som en labrador, men tre gånger vikten! Den var helt sjuk, de sa att han vägde typ 180 pounds, vilket är bara 30 pounds från min vikt. Haha fyfan vad jag garvade, så jävla tjock helt SJUKT! Sen hade vi en liten rackare, kanske den tröttaste på planeten...inte så konstigt, han var född 1993. 17 jävla år!!! Han hade dessutom varit döv de tre senaste åren, vilket liv! Sen den fjärde var också 17 år, men mycket piggare...som min farfar, 92 bast och hur fräsch som helst. Det häftigaste var nog ändå majsfälten...sånt som man bara sett på tv! Så vi fick med oss lite färska grönsaker till middagen.

Idag har det hänt grejer! Weals hämtade mig vid tio och körde ner mig till arenan. Där träffade jag min kompis Hampus (Gus), så vi båda gick upp och hade ett möte med pats ny GM, vilket var mycket intressant. Sen var det dags att komma ner i omkl-rummet, mäktigt! Fick nytt material, alltid lika kul...lilla julafton. Så imorgon hoppas jag att vi kan gå på is några stycken!

Dags för lunch nu


Golfdebut i kanada

Hej på er!
21 Augusti börjar lida mot sitt slut, och det med nya kunskaper i bagaget!

Efter frukosten ringde weals, vi bestämde att vi skulle ta en lunch, så han och rieder tog med mig till någon kanadensisk restaurang, vilket smakade saftigt som fan!
Efter det så gled vi ner till Brandt Centre, våran arena där vi spelar hemmamatcher. De visade mig insidan, för första gången. Det var som jag hade tänkt mig, fast det såg mindre ut. Som hovet, men mycket mycket tätare. Lite mer än 7 000 sittplatser? Japp, det är nästan som hovet, men som sagt, mycket tätare. Precis som i de flesta arenor här i amerika sitter publiken hela vägen ner på plexiglaset, så de kan sitta och slå där som ett gäng galna apor.

(Efter det där så somnade jag med datorn i sängen, så nu är klockan 07.20 22/8)
Godmorgon.
    
                                       Brandt Centre, Regina

Efter min lilla visit i brandt så drog vi till golfbanan, jajamen! Det blev 18 hål, och en bra debut för mig på kanadensisk mark, slutade som vinnare trots att jag slog bort bollen på sista hålet. Greenerna var oerhört snabba och små, så om man inte kunde få bite på bollen så var man tvungen att få ner bollen innan green. Men det var kul! Rätt varmt iofs, det är över 30 grader här på dagarna, det är lite tufft.

Tydligen så bjuds det på pancakes på söndagar, de blir ju inte i klass med mormors, men lite variation är väl aldrig fel!

Ta hand om er


Day 1 - Regina

God morgon!
Har haft en natt med bra sömn, sov ca 8 timmar och är lite imponerad över att tidsskillnaden inte alls slagit ut mig. Har precis suttit i nästan två timmar och ätit frukost, snackat skit med R&R samt deras 25 åriga son och hans flickvän, det känns jäkligt bra! Det är ju lite segt ändå, det enda jag vill göra just nu är att komma igång med säsongen, träna och spela. Få komma in i allt det där...det ska bli ruggit häftigt.

Väntar samtal från Jordan Weal, vi ska hänga lite han å ja, cool va? Så vi får se vad som händer...faktiskt så ringde han precis nu, vi ska iväg och käka lunch, peace!!

Helloooooooo Regina

...och så ganska precis 28 timmar efter att man hoppat in i bilen i Bro så ligger i sin nya säng, skönt!
Hela resan har gått hur bra som helst, undantaget är väl då när jag skulle boarda min sista flight och någon jäkla prao-elev inte ville släppa in mig för att det bara stod Ricard på biljetten och inte Carl Ricard...???

Möttes upp på Reginas flygplats av Reene & Robert (mina "föräldrar") samt assisterande coach. De gör verkligen allt för mig här. De berättade att röklukten som låg över staden kommer från British Columbia, 60 mil (?) bort!!

Hur som haver, jag är framme och det känns kanon. Dags att kolla lite film nu, hörs


Yesman

Slängde i mig en fet subway så nu klarar jag mig ett tag.
Ganska precis 3.5 timma kvar tills mitt plan går mot min slutdestination Regina, har då varit ute och rest i ett dygn.

Om vi backar ett dygn bakåt då? Juste <3

Sitter med lite schysst utsikt över startbanan och ett gäng snygga skyskrapor...? Hur som helst, det är rätt många plan som dragit förbi nu, ser rätt häftigt ut när dem bara glider iväg upp i det blå, mjukt och skönt. Vart ska alla egentligen?  Nu är det skymning här i Minneapolis, vi ska ut å göra byn, ska ni med?


Satt precis i telefon med pappi, en trött liten rackare i sin säng som kom trea idag på företags golfen!
Strax efteråt ringde jag upp min vän makuz som befinner sig ute på västkusten, han skulle dock hoppa i poolen.

Dags att leta reda på lite rakhyvlar osv osv, måste ju vara lite fräsch när jag kommer fram!

Varma hälsningar från en öm röv


Staterna igen - Minneapolis

tjaba.
framme i minneapolis nu, en resa på 9 timmar där jag faktiskt sov i hela sju timmar, så det har gått snabbt.

Har nu 6 timmar framför mig att döda innan nästa flight, hur jag gör det vettja fasen, men en bit mat blir det nu i alla fall!

Hörs snart

On my way - Amsterdam

 

Hallå på er där ute!

Har för ett par timmar sedan lämnat min mor, min far och min bror kvar i sverige...alla ni andra också!
Befinner mig just nu i Amsterdam, en 2-timmars trip som var otroligt behaglig, somnade precis efter boardningen och vaknade efter landning. En trött kille som inte sovit så speciellt mycket i natt alltså, men nu är jag på benen igen!

Det tunga hjärta som under en tid imorse belastat mig har släppt, ungefär som jag hade förväntat mig. Allt känns verkligen rätt, spännande, och jag älskar det jag ska göra.

 
                                              pic006

Vill passa på att dela med mig av en liten sång, lyssna och njut. Relax liksom, känn hur skönt det är! En superfin bit.
Vi hörs snart igen kompisar!!


21 hours

21 timmar kvar, sen bär det av.
hur ska jag hinna med den här dagen?
försöker tänka att det jag inte hinner med idag, det gör jag bara helt enkelt nästa sommar...

dagarna går

hej hallå på er!
ny vecka, har haft en faaaaaaaaantastisk helg.
timmarna går och snart flyttar jag.

idag fick jag besök i brevlådan igen, en trevlig lite överraskning; en bild från typ 1997 och mitt gamla kent-plektrum.

Sommarens...
...Album: En plats i solen
...Låt: Hela "en plats i solen", men...Skisser för sommaren och Ensam lång väg hem.
...Fras: "Snälla säg det igen"
...Toffel: Jejja
...Sämsta: Kent, Långholmen 22 Juli, sorry.
...Flickvän: -
...Pojkvän: -
...Storasyster: Jejja
...Film: "Farsan"
...Dansk: Rasmus Sebach
...Monster: Lady GaGa
...Tvillingar: Jejja & Bella
...Maträtt: Machosallad
...Lök: Norpan

nu ska jag bege mig till bålsta och säga adjö över en bulle, blir mysigt det!
sen vill jag bara säga tusen tack till tvillingarna som tog sig ner till staden idag, puss!


ny laptop

tjena.
har kirrat ny laptop nu eftersom att min förra mer eller mindre brann upp.
så nu jäklar kan man göra grejer!

lite ändrade planer! istället för att flytta idag så går mitt plan 06.40 från Arlanda den 20:e Augusti, stopp i Amsterdam, Mineapolis och sedan i Regina.

vill samtidigt passa på och kritisera kent och deras sommar-turné....fan vad trötta ni är!
ni gör en kanon-platta under bara några månader, och ni bjuder på en simpel turné!

tjarå

God natt

God kväll mitt herrskap!

Sitter och lirar fifa med ett gäng pojkar, skoj...tysk som jag är så tog jag fem röda kort och matchen fick avslutas efter 60 minuters spel, great!

Har spelat golf ikväll på Djursholm GK, sällskapet bestod av utter och janne.

"undrar hur man skulle vara om man fick galna ko-sjukan, skulle man bli galen som en ko då?"

/ Utter, 19 Älta

"erstin!" "ja, men k:åt då?" "ja lite grann"

jaha ni, vänner.
ännu en sommar är nu gången (ja även om det bara är början på augusti så är det den känslan man har som tonåring, eller i alla fall jag)
Augusti, månaden då man börjar skolan igen, klart som fan att sommaren är slut då. Nätterna blir längre och dagarna kortare, kallt om kvällarna.
I år kan man väl säga att Augusti är lite annorlunda, lite, om jag inte ska blåsa upp det.

Istället för att börja skolan i slutet av månaden så ska jag ta mitt pick & pack å flytta hela vägen till kanada, den ni! Regina heter staden, Regina pats heter laget, Saskachewan ligger Regina i, och där fick ni lite ultrasnabb information om var ni kan hitta mig en tid framöver.

Idag då
idag har jag städat mitt rum, i alla fall en bit. Mitt rum var liksom delat i tre lager; kläder överst, litteratur och annat som tillhör skolan, och längst ner golvet.
(allting luktar eller smakar lax idag, det är hemskt!)
Det var som att direkt falla tillbaka till Maj månad då det var ett jäkla bök å stånk med plugghelvetet. På soffbordet låg det papper, snyggt sorterade i olika högar beroende på vilket ämne det var (jag blev jäkligt imponerad av mitt disciplinerade verk).
Jag börjar i alla fall få ordning på saker och ting.

RSS 2.0