bajjjj

sitter på bussen hem nu, precis käkat mig fet på Mc'Donalds, toaletten är ju trots allt inte så långt bort för en bajjastund.
saknar min älskling så jävla mycket och vill bara hem till henne, men hon är sjuk så jag kan inte, blir lite bajjig av det också.
typ tre timmar kvar i buss nu, bara det får en bajjig.
The Hills går på tv, det är rätt bra och det får mig att inte gå till bajburken.
min fot ligger emot fönstret och är ganska kall, det kanske ändå vore bra att gå till bajjen.
låten tog slut i mina lurar, lika bra å passa på att gå till bajjan.

inte så jävla bajjig nu längre, känns rätt bra, skulle vara lite skönt om man hade lite choklad, men vem fan orkar stanna nu egentligen.

tack så länge.

Jocke applåderar för vinsten mot timrå idag...

B.I.T.

tillbaka till stan igen då, känns helt underbart när det har kommit så mycket snö! synd att det aldrig kan stanna så länge nu för tiden, växthuseffekten som ger oss en säker men plågsam död på jorden, det kan ju inte vara så långt kvar, eller?

känslan idag var som att man aldrig sätt snö förut, precis som när vi fick en ny kille från afghanistan till skolan för några år sedan. han hade aldrig sätt snö, han stod utanför skolan i sandaler och t-shirt, kände noggrant på snön,kastade det omkring sig och var lika glad som Bert Karlsson när han blir bjuden på semla.
Jag kunde nästan se mig själv i den situationen idag när jag stod och rullade snöbollar i väntan på tunnelbanna n, suget efter att få kasta en väl kramad snöboll på en gammal gubbe eller en förbi passerande bil finns fortfarande kvar, tänk om man fick vara barn hur länge man ville.  Kan snön någonsin bli dyrare än guld?

märker att jag blev lite deep där, räcker med det nu!

på tal om semla, den lär ju vara på gång snart igen, en semla om dagen och du får en turbo i magen!


Bert Karlsson med sin favoritbagare

hemma söndag igen, adíos amigos!

Åker till Norrtälje snart och kommer vara där till förhoppningsvis söndag, lägger in en underbart gammal bild på älskling! :)


Och när paniken bryter ut,ler du svagt och viskar till mig: du är värd att dö för

Godmorgon världen


"Vi håller er vid liv,ni håller oss vid liv"

ryyyyyyyyyyyyser,gåshud på dicken

Helge the man, lyssna och njut, kärlek till tusen,så att man får gåshud på dicken.

nonchalant Man Utd mot Arsenal

jag visste att Manchester United skulle åka på torsk idag mot Arsenal, trotts Arsenals frånvarande stjärnor.

Helt otroligt att man köper in Berbatov för 400 miljoner (nästan) och låter grabben göra vad han vill, vilken diva! helt klart värre än zlatan när han är på dåligt humör. Inte ett skit gör han, går runt och väntar på bra bollar, när han väl får dem så skapar han inte ett skit!  jaja, det löser sig...

Dagens fulaste: Gael Clichy, blir galen på hans fula dubbelfotade stämplingar. Vi hade helt klart behövt Scholes idag som kunde ge lite sköna smällar på arsenals spelare, som kommer direkt från träden, typ Sagna ...
Nasri måste ju självklart få lite beröm, ska bli skönt att se honom i united´s tröja snart...


Hur som helst, grattis Arsenal, Grattis Lidingö-sebban, ta vara på glädjen, den brukar inte vara så länge ...


Helge efterlyser blond tjej,20+ på röda linjen från ropsten ca. klockan 08.30 idag torsdag

ja det är faktist sant, älgen fick idag chansen på att få kärlek, men han sumpade den, som vanligt ...

Han var på väg till skolan, han stod och väntade på den försenade tunnelbanan på ropsten. Det var trångt och svettigt, men han hittar ett litet hörn på tunnelbanan, där han kan ställa sig. Det han inte riktigt förstod var att han snart skulle bli uppraggad av enligt honom en sjukt snygg brud, säkert 24 bast, sa han.

Det var ju som sagt trångt, och han råkar stöta till en tjej, och gullig som han är så bad han verkligen om ursäkt på ett kärleksfullt sätt. Hon log väldigt mycket och sa att det inte var någon fara. Nu sitter de mitt emot varandra på tunnelbanan, älgen sitter och skriver ett sms till bebben då han hör "vet du vad klockan är?". Älgen tittar upp och frågar förvånandes "menar du mig? eh, ah mhmh v-v-v-v-vänta l-l-l-lite".  Älgen blev riktigt darrig i brallan då han inte fick fram klockan, så han chansade och sa "halv nio". Hon småskrattade lite och älgen satt och undrade vem fan hon är.
Nu frågar hon "skulle jag kunna få slå ett samtal från din mobil?".  Älgen säger "*HOST* mhmh ja, ja visst kan du få göra det!". Hon slår ett nummer och sätter den mot örat.

"Heeehhehee det var upptaget" säger och flörtar lite med älgen, som han verkligen inte förstår. Han får tillbaka mobilen, och ett nummer står på displayen, älgen trycker bara bort det och förstod inte ett skit.


Vid gamla stan reser hon sig upp och säger "vi ses" och ger honom ett riktigt leende.


Lider med dig idag gubben, du tar verkligen inte vara på dina chanser... men vad gör det? du får nytt varje dag, fattar inte hur du lyckas kungen... bebben hälsar att du är fet,och har damp!


:)


Change,black is change

Barack Obama fick tillslut bli historisk genom att bli den första svarta presidenten i hela USA´s historia, jag tror i alla fall att det kan vara bra, han är dessutom rätt snygg, eller hur BEBBEN?!

kul att se dig på is igen bebben! glider omkring i utespelarhjälm och sitter i 90 grader hela tiden, idag gjorde du min träning rolig, tack BEBBEN! <3

även måns gled omkring på is, det var mysigt att få småflippa lite med honom idag. Hoppas han får en skön snickarkarriär, casemetodik var nog trotts allt inte din grej misse, snickarmisse<3

redo för sängen nu, skönt trött...



älskar dig therese.

"han tare i munnen"

ja då var man tillbaka i skolan ..

känns som en turdag idag, letade lite smått efter en data att glutta lite på, och så helt plötsligt så dök det upp en dator OCH en low-rider, skönt flyt,verkligen ...

Bredvid mig står det typ cirka ungefär 7 grabbar och kollar mycket noggrant på en skärm,  ord och meningar som "fan vad det sprutar", "åh helvete, han lär ju få allt i halsen" och "HAHAHAHAH JÄVLAR". Lät ju lite småsjukt, haschkinesen som sitter till höger om mig mötte min blick, och vi föll ut i skratt båda två, mysigttttt.

skitsamma, ska dela med mig av ett underbart klipp så småningom, håll er vakna!


Här kommer det, se och njut, (Efter 30 sekunder)

Dagens citat: Markus Larsson från Aftonbladet har talat

"Om studioskivorna finns det inte så mycket att säga. Alla som inte redan har hört dem minst en gång för mycket borde nästan skämmas. Kent tillhör svensk allmänbildning"

Hoppas ni börjar förstå er på sanningen om sveriges största band? Dem har varit viktiga för oss alla, kent alltså!

MAKALÖST BRA, as usual!

jag är inte det minsta förvånad över att dem har gjort det, dem är ju så jävla bra.

Samma dag som samlingsboxen "Box 1991-2008" släpptes så var jag ju i en annan del av världen, men inte hindrade det mig från att missa släppet.  Under den första dagen så sålde de mer än 20.000 exemplar, de klarade alltså guldgränsen med klar marginal. Aldrig någonsin har en samlingsbox sålt guld på samma dag som den släppts, det går ju bara inte att låta bli och le!



  A lot of love

RSS 2.0