Happy halloween

Eftersom att ni är mina polare så kan jag ju berätta ungefär allt för er, spelar ingen roll hur pinsamt eller...sjukt det egentligen är, eller hur?
Hade jag inte känt så skulle jag inte berätta vad som hände igår.

Rosa bandet var i centrum i gårdagens match, allt var supertrevligt, jättemycket folk. Men vi förlorade med 11-1 inför vår publik, det var så pinsamt.
Vår målvakt byttes ut efter 4-0.
Vår andra målvakt fick ta emot folkets jubel.

I tredje perioden så fångade i alla fall vår målvakt ett löst skott från halva plan, då fick han ta emot kvällens största applåd. Jag har i alla fall aldrig varit med om något liknande.
Nåja, det är väl en upplevelse som få får vara med om!

Tränarna hade inte så mycket att säga efter matchen;
"Om vi inte jobbar när vi ska, så måste vi jobba imorgon. Var här klockan nio imorgon"  var det enda som sades. Imorse möttes vi dessutom av orden "Vem ska sluta först?" på en stor tavla i omkl-rummet, då var vi väldigt säkra på vad som väntade.
Tränarna kom in och sa att vi skulle förbereda oss på en "mental" träning, jag tror de flesta kopplar det till att man tränar tills man inte kan stå längre, men så blev det icke...
Den mentala träningen handlade istället om att varenda pass skulle sitta rätt och varenda skott skulle gå på mål. Det gjorde mig imponerad, jag tror en till mördarträning hade dragit ner lagkänslan i botten. 

                   
                                                   Happy Halloween på er

Tredje raka

Jag är så jävla imponerad!
Jag har kommit till staden som inte har höst, helt perfekt! Inga höstdepritioner, inga osköna sjukdomar, inge paraply, inget skit!
För en vecka sedan knallade jag runt i shorts och t-shirt, och idag har det kommit en halvmeter snö och termometern visar -10. Förstår inte att det kan slå om så fort. Och det är ju inte lite lite slask som kommer. Stockholmare! Kanadensarna här skrattar åt mig när jag berättar om vintern vi hade förra året.

Lite imponerande är också att vi slog ligaledaren Saskatoon med 5-2 ikväll, pats inkasserade alltså sin tredje raka seger, och vi är där med på slutspelsplats! yippieeeeeeeeeeeeeee


Bildbevis på att jag sköter min kost;
liten cola och ingen pommes.


Jobbar på

Jag tar mig nu tiden att skriva.

Min "bantning" går superbra, snart finns nog inget kvar av mig. Mamma som har lite koll på ätstörningar och sånt är lite orolig, men det är inget att vara orolig för. Inte så mycket förändringar i min kost, den är ju trots allt bra. Dricker i och för sig inte ens cola på lördagar! Men men...lack är jag.

HÄR HÄNDER DET GREJER!
- Vi har nu två raka segrar, det har alltså gått bra! Imorgon kommer Saskatoon på besök.
- På måndagskvällen började det komma nederbörd i form av fint regn eftersom att vinden är så jävla stark. Det slår snart om till minusgrader och imorgon bitti har vi snö. Fort går det, förra veckan hade vi över 20 grader.

Paranormal activity 2
är i full gång, och det låter riktigt lockande. Jag har inte sett ettan men funderar starkt på det, men jag undrar om det verkligen är bra å göra det här nere i min ensamma källare. Tanken av att få strömavbrott mitt under filmen gör mig bajsnödig.
Har aldrig hängt med i skräckfilmsvärlden, ser hellre en film som man kan skratta åt och blir bajsnödig på det viset. Saw 3D är ju nästa nagelbitare som ska upp på duken.

Äsch, nu går jag och sover!


klagosång

Tillåt mig att gnälla?

Kommer ner till träningen idag och blir inkallad för
kroppsfett- och viktkontroll.

Resultatet; -kroppsfett, +2 kg sen augusti.
Mål; -5 Kg
Mina tankar runt detta; Jag blev så jävla arg.
Innan jag åkte hit så hade jag ett mål på en vikt jag skulle nå, och den
vikten har jag inte ens nåt...och nu säger dem åt mig att jag ska gå ner i vikt?
I hela mitt liv har jag behövt gå upp i vikt, men nu ska jag plötsligt ner 5 kg?
Det betyder drygt...en vikt som jag hade redan för två år sedan?

Just nu vill man bara åka hem. Har en oskön period.
Men det bästa är att det vänder snart! Jag lovar er.
Man måste tänka lite utanför ramarna.
Det är ju här jag vill vara.

Men just nu...sug min jarre va.

Hola Bernado!

Har ett fint utkast här, men tänker icke publicera det.
MEN I ALLA FALL....Det har gått en vecka sedan jag skrev något, och grejer har det ju hänt.

- Poäng borta mot Lethbridge
Jajamen, 2-0 underläge blev 2-2, förlängning och där
lyckades vi vinna på straffar. Det var länge sen vi tog poäng!
I love the road.

- IFK Norrköping i Allsvenskan 2011
I helgen så säkrade peking en plats i allsvenskan kommande säsong.
Äntligen tycker jag, en klubb som för mig nästan är lika värdefull som
AIK. Så i vår är det Norrköping och Nya Parken som gäller!

- AIK-Julafton
I Lördags så bjöd klubben sina fans på vad de vill ha.
3 poäng borta mot Timrå i hockeyn, 3 poäng hemma på råsunda
och 3 poäng för juniorerna mot timrå hemma.

                    Tre alldeles utmärkta punkter, men kom precis på att det
                     saknas en rejäl jävel.

- Jackass 3D
Hur kunde jag glömma? Värt varenda kissfläck i brallan!
Ja, nästan så att man skrattade så mycket i alla fall. Världens största idioter har lyckats med sitt senaste verk. Ett gäng gäster dyker upp, men den kanske mest uppskattade var "Crazy Fart man" - Killen som för 3 år sedan fick mig att tappa andan efter att ha lagt upp pruttfilmer på youtube, och det gjorde honom världsberömd. Hur mycket gas har killen?
Att filmen var i 3D hade ju sin effekt också. Det fick i alla fall mig att ducka när en penis kom flygande rakt mot ansiktet.

                     Men allting kan ju inte vara felfritt...

- Tar från det undre lagret - i Oktober?
Tack snälla mormor för Aladdin-asken, det är ju en av de
viktigaste sakerna på julen. Men jag kunde bara inte låta den
ligga inplastad här i mitt rum, så jag tog några bitar...tills det bara var två bitar likör och två bitar rom kvar. Såååå...ja, jag tar från det undre lagret, i Oktober.

Jag får flickorna att suga på pennan

    

Nu har de åkt hem igen! Fort gick det. Så nu är det bara å fortsätta med det vanliga livet.

Dulee Johnson, du e hjärndöd va?

Riktigt trött...och kallt börjar det bli.

Bilden är i alla fall tagen efter vår match igår!


10/10/10 - Min dag




Reprogram my heart

Känner för lite dokumenterande idag med.

Träning i morse, helt nya skridskor på fötterna.
Kan vara de bästa någonsin!

Men i alla fall, vi körde lite styrspel, eller "forecheck" som det heter här, försöka ta tillbaka pucken av motståndarna. Det var en sekvens där tredje spelaren skulle täcka igen hålet (ytan) efter 1:an eller 2:an.

- If Mitchy's leavin, u have to fill Mitchys hole, if Ash's leavin, u have to fill Ashes hole.
/Coach

Det lät jävligt kul utan att han tänkte på det, men tillslut så stod alla å garvade.

Delar med mig av en härlig liten dunkare.


Glömde bort min rubrik

              

Hej på er! Nu har jag gaffeln mot stjärten igen angående mitt dåliga uppdaterande. Ändå har det hänt en del saker måste jag säga!

Senast för någon timma sen fick jag veta att mina enda svenska vän Hampus här i Regina har blivit "traded" till Brandon. Så från och med imorgon är jag ensam svensk. Sånt man får räkna med! Har i alla fall tre svenskar på besök den här veckan, päronen+lillebror!
De hade med sig en massa delikatesser så klart...en massa jäkla marabou, karamellkungens lösviktsgodis. Tack som fan mormor! En classic aladdin-ask, massa marabou samt ett par hemgjorda stickade vantar från hennes väninna Ulla!
Även en del andra gåvor, tre liter julmust tex! Vet inte hur länge det kommer räcka dock...

Som de flesta vet så värmer hockeyspelare upp med "ringen" innan isen, 2 touch alltså. Idag kan det ha varit det roligaste någonsin.
På matcherna har vi stora skynken som skärmar av vår del av arenan från motståndarlaget och annat folk. En kille i vårt lag hade lite mindre känsla med fötterna och skickade bollen rätt mot skynket - precis i rätt timing! Där gick vår assisterande med en kopp kaffe i handen, allt hamnade så klart på hans vita skjorta, inte en droppe kvar hahaha...

Varje match har vi typ "matchens knatte" som får åka med oss ut på isen osv innan matchen.
Hans favoritspelare var Mitchy (vår kapten). Som vanligt skulle hampus vara rolig, så han frågade grabben "varför mitchy?", "För att Eberle inte spelar här längre" var hans anledning...haha klockers!
Eberle spelade i Regina förra säsongen, hade över 100 poäng på typ 50 matcher, han spelar med edmonton i nhl i år, riktig superstar.

Jaja, redan blivit ett halvt uppslagsverk...tror jag ska
ta vara på natten och ha lite god sömn.
Hörs snart va polers


I'm so excited

Har haft tre dagars uppehåll från matcher nu, men ikväll kommer Red Deer på besök, och inte nog med det...min familj landar med perfekt tajming, så de får fara direkt till arenan å se matchen, kul!


Vilken jävla tur, solen gick upp idag också

Sitter här å saknar min gamla dator litegrann. Har så mycket gott på den, miljontalsbilder från de senaste åren! Tur att man har några i arkivet här på bloggen.

Den här är ifrån grekland, snart två jävla år sedan.
 

Ingen jävla elegi!

TJA!

Har nu gjort min första vecka på High school, låter det inte helt fantastiskt? De två lärare jag har är superbra, var av den ena kommer från italien, han älskar fotboll. Underbart att kunna prata en blandning av spanska och italienska med honom!
Hittils har jag inte fått testa mina kunskaper på riktigt. Istället har jag funderat på hur jag ska stå för att se så skön ut som möjligt under nationalsången (ja, "O Canada" varje morgon!".

Precis tryckt i mig lunch, tror en timmas sömn skulle göra susen. Sen skall det duschas, rakas skägg, kläs på och spelas match! Edmonton på besök. Friday hockey night wohooo!
Och imorgon åker vi norrut för att möta saskatoon tror jag?

Okey, säger så då, love.

Timglas

tjena alla slackers, sitter ni här å jäser igen?

Veckorna går ofattbart fort, vet inte ens hur länge jag har varit här. Vet i alla fall att jag får finbesök nästa vecka- Mamma, Pappa å lillebror, wooohoooo!! Så de ska vara här några dagar, tror de prickar in tre hemmamatcher under den korta tiden!
Matcherna kommer ju på som på löpande band; Match igår (swift current), match imorgon (edmonton).

Körde lite allsång på skype igår, två fina ekerö-flickor tog tummen ur röva å slog en signal! Tonerna av ett briljant D ljöd, en av mina absoluta favoriter: Tidvis, av Lasse W. Kanske den absolut finaste? Hade glömt hur underbar linköpings-sonen var.
 
                          


RSS 2.0