Idol för en minut

Efter en titt i skolans värdelösa matlådor så bestämde jag och bebben att vi åker till globen och käkar på donken istället.
Globen som idag var fullt av småtjejer/barnfamiljer som skulle gå på Idolfinalen,överallt gick det runt folk och väntade på insläppet.

Men så när vi sitter där och svullar i oss vårt goda tugg så kommer "flickidolen" Johan palm med sin kompis Robin gående, och genast så förstår man att han fan är en flickidol -bland flickor som är 10-14 år. De sprang runt och skrek på Johan och hoppades att man skulle få en blick tillbaka, de stod å grät överallt, deras mammor stod och tröstade sina små döttrar. Rätt faschinerande att man kan bli så oerhört populär av att vara med i tv, och han kan ju inte direkt sjunga?

Men men, när jag och bebben hade ätit klart så reste vi oss för att gå ner till hovet (samma ingång som idolerna går in i).
Ett gäng tjejer står utanför globen centrum och gapskriker när de får höra att Johan palm precis var i närheten.
Helt plötsligt när vi gått förbi dem och är nästan framme vid globen gate så kommer ett tjejgäng bakom oss springandes och skriker desperat efter johan! Tjejerna har fått för sig att vi är Johan och Robin, alltså ser jag eller bebben ut som Johan palm bakifrån (tvekasamt att det är jag). Som tur är så hinner vi ner bakom grindarna. Fast det hade varit rätt kul att se att deras miner när de fick se att vi var två lökiga hockeyspelare istället för en falsksjungande idol.



Lökig hockeyspelare/Modell

Kommentarer
Postat av: Anonym

dö ricard

2008-12-15 @ 20:38:25
Postat av: Anonym

lev ricard

2008-12-18 @ 22:09:22
Postat av: Anonym

lev ricard

2008-12-18 @ 22:09:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0