Helge efterlyser blond tjej,20+ på röda linjen från ropsten ca. klockan 08.30 idag torsdag

ja det är faktist sant, älgen fick idag chansen på att få kärlek, men han sumpade den, som vanligt ...

Han var på väg till skolan, han stod och väntade på den försenade tunnelbanan på ropsten. Det var trångt och svettigt, men han hittar ett litet hörn på tunnelbanan, där han kan ställa sig. Det han inte riktigt förstod var att han snart skulle bli uppraggad av enligt honom en sjukt snygg brud, säkert 24 bast, sa han.

Det var ju som sagt trångt, och han råkar stöta till en tjej, och gullig som han är så bad han verkligen om ursäkt på ett kärleksfullt sätt. Hon log väldigt mycket och sa att det inte var någon fara. Nu sitter de mitt emot varandra på tunnelbanan, älgen sitter och skriver ett sms till bebben då han hör "vet du vad klockan är?". Älgen tittar upp och frågar förvånandes "menar du mig? eh, ah mhmh v-v-v-v-vänta l-l-l-lite".  Älgen blev riktigt darrig i brallan då han inte fick fram klockan, så han chansade och sa "halv nio". Hon småskrattade lite och älgen satt och undrade vem fan hon är.
Nu frågar hon "skulle jag kunna få slå ett samtal från din mobil?".  Älgen säger "*HOST* mhmh ja, ja visst kan du få göra det!". Hon slår ett nummer och sätter den mot örat.

"Heeehhehee det var upptaget" säger och flörtar lite med älgen, som han verkligen inte förstår. Han får tillbaka mobilen, och ett nummer står på displayen, älgen trycker bara bort det och förstod inte ett skit.


Vid gamla stan reser hon sig upp och säger "vi ses" och ger honom ett riktigt leende.


Lider med dig idag gubben, du tar verkligen inte vara på dina chanser... men vad gör det? du får nytt varje dag, fattar inte hur du lyckas kungen... bebben hälsar att du är fet,och har damp!


:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0